Centrum Turist har som busselskab rødder helt tilbage til efterkrigsårene Andreas Pedersen etablerede sin vognmandsforretning. I 1974 overtog Lars og Tove Pedersen firmaet efter Lars' s far. Det var Lars og Tove der dengang kom på navnet Centrum Turist. Lars og Tove drev sammen virksomheden helt fra til 2005 hvor de gav tøjlerne videre.

Nu og i fremtiden

Centrum Turist er i dag en afdeling under Bjert Busser i Kolding som købte navnet tilbage i 2016.

Sammen har de to afdelinger i dag en stor trimmet busflåde samt stor erfaring i busdrift og busferier. To veletablerede og traditionsrige busselskabers kræfter og erfaringer er samlet i et selskab i fremdrift og med gode udviklingsmuligheder.

Virksomhedens mål er ikke at blive større for enhver pris, men at have den rigtige størrelse til at dække kundernes behov. Vores mål er at være de bedste, at sikre en god indtjening og gennem investeringer sikre os, at vi altid vil have en moderne og tidssvarende busflåde.


Organisation

Selskabet ejes i dag 100% af Bjert Busser. Selskabets direktør Henrik Nymark og rutinerede medarbejdere sikrer kontinuitet og et fortsat højt serviceniveau overfor vores kunder.