Transport for FC Ruben Kazan  

Hi Centrum Turist. I just wanted to say thank you very much for the great job you and your colleagues-drivers did during the FC Rubin Kazan stay in Randers. The drivers were very professional and service minded , so I am happy that it was a great cooperation. I hope this is not the last time :-) Thank you and say hi to the guys :-)

Diana Moroz from Kuoni Destination Management

FDF's tur til Holland 2013  

Hej Centrum Turist. Vi takker mange gange for jeres service og vi er super glade for at I ville fragte vores FDF'ere til Holland og tilbage igen. Vi har bestemt ingen klager hørt, og vi takker meget for at I har hjulpet os i udvalget med at få det hele til at glide. Igen mange, mange tak vi anbefaler jer gerne til andre :-)

Heidi Fisker og resten af udvalget Holland 2013

Event Fabrikken for Vestas  

Hej Centrum Turist. Alt gik fremragende, og har ikke hørt noget om nogen problemer omkring busserne. Chaufførerne var der i god tid og stod og hyggede med gæsterne, som sendte thailamper op. Så tak for godt samarbejde.

Peter Holm Nielsen - Event Fabrikken f/Vestas

Dansk Skoleidræt

Hej Centrum Turist. Tak for det – det må være dejligt for jer at vide at I har så venlige og servicemindede chauffører! Også en stor tak for samarbejdet herfra. Det er jo forløbet upåklageligt – i hvert fald set fra min stol.
-og vi blev jo flot fragtet rundt i fredags på vej til og fra Sjælland – en lækker detalje at få sådan en flot bus at køre i.
Vi har også kun oplevet venlige chauffører og altid vilje og evne til at justere lidt på afgangstider, hvis et stævne trak ud eller blev færdigt før tid.
Vi ved endnu ikke hvad fremtiden bringer for Høvdingebold i Skolen, men vi klart vende tilbage, hvis vi får penge til at lave noget næste år også. Mange hilsner og tak for denne gang.

Niels Grinderslev - Dansk Skoleidræt

Smuk Business (Skanderborg Festivalen)

Tak for en vidunderlig tur, dejlige chauffører og dejlig bus alt klappede perfekt. Hils de 3 chauffører og sig tak for deres varme og positive måde at være på, tak.

Carlo Rasmussen - Smuk Business

HOMAG Danmark

Hej, tilbage i 2010 bookede vi Jer til en lille rundtur i Tyskland. Det var en kæmpe succes, som kunderne stadig taler om, og såvel VIP-bussen de kørte i som chaufføren var medvirkende til, at det blev en stor oplevelse for alle I april 2012 skal vi på en lignende tur igen og vil i den forbindelse gerne have et tilbud fra Jer på dette -incl. VIP-bus og gerne med den samme chauffør.

Birgit Bang - HOMAG Danmark

AB CATERING Århus A/S

Vil bare lige sige tak for en rigtig god tur til Nørresundby tirsdag den 8/2-2011, og tak for den udviste gestus med at sende VIP-Bussen. Det tog kegler hos vore kunder, og jeg nævnte faktisk at jeg ikke havde bestilt VIP-Bussen til dem – men at det alene var busselskabets fortjeneste. Og Leo var en kompetent og venlig chauffør, som heller ikke klagede sig da arrangementet trak ud og hjemkørslen blev forsinket.
Vi anbefaler gerne – ligesom tidligere, Centrum Turist til vore kontakter, kunder og øvrige samarbejdspartnere.

Morten Juul Nysom - Konsulent - AB CATERING Århus A/S

JYSK

Vi har ved de to sidste firmafester benyttet Centrumturist til at varetage kørslen af vores mange gæster til og fra hoteller. De har klaret opgaven yderst professionelt hele vejen igennem forløbet, hvilket vi hos JYSK har haft stor glæde af.

Søren Lindved – Event Coordinator.

Rodkjær Fest- & Event Bureau

Vi har samarbejdet meget med Centrum Turist gennem mange år. For os er det meget vigtigt at kunne regne med vores leverandører, så alt klapper til vores arrangementer. Centrum Turist er altid klar på at løse selv den sværeste opgave, og når vi som eventbureau kommer med specielle forespørgsler, er det heller ikke nogen hindring for et samarbejde. Vi kan varmt anbefale Centrum Turist.

Venligst Mikael Rodkjær - Direktør.

ProShop Europe

Tak - vi havde en rigtig god tur. OG vi var meget glade for at køre med så erfaren en chauffør som Kristian – sådan som vejret var i nat, hvor det var ganske usikkert at køre på vejene.
Tak for god service hele vejen igennem, det skal jeg nok huske til en anden gang.

Bedste hilsner - Trine H. Dahl - ProShop Europe

Krifa/Kristelig Fagbevægelse 

Samarbejdet med Centrum Turist var en god oplevelse. Der var et godt samarbejde forud for arrangementet, hvor vi aftalte, hvorledes det hele skulle forløbe og Centrum Turist kunne bidrage med input og erfaringer, hvordan opgaven bedst kunne løses. Under afholdelsen af vores store arrangement, hvor mange mennesker skulle transporteres fra hele Danmark til Århus, var der fuldstændig styr på det hele og den aftalte tidsplan blev overholdt.

Venlig hilsen Jette Klemmensen - direktionssekretær.

TST Badminton

Hej Centrum Turist. Jeg vil gerne takke jer for endnu en meget god service i forbindelse med vores klub tur til Bov. Og en stor ros til chaufføren, han var meget sød og venlig. Jeg glæder mig til næste år, hvor vi skal afsted igen, og helt klart vil kontakte jer.

Mange sportslige hilsner fra Susanne Udengaard - tst badminton

Privat rejsende

Hej Centrum Turist! Jeg ville egentlig bare skrive en stor tak til jeres chauffører på ruten fra Kastrup Lufthavn til Barcelona Lufthavn El Prat, afgang i går morges mandag kl. 10:00 ankomst her til eftermiddag kl 15:30. Det var med nedslået humør jeg fandt ud af, at mit fly til Spanien var aflyst grundet den berømte askesky, hvorfor jeg via Thinggaard fik booket en rejse med jeres firma. En lang, men hyggelig tur, som blandt andet skyldes den professionalisme og glæde, jeres chauffører lægger i deres job. Specielt Henrik og "Lange", som kørte os fra Padborg til Nîmes gjorde denne specielle rute med os strandede passagerer til en fornøjelse. I situationer hvor lufttrafikken ikke fungerer, er det en glæde, at der findes firmaer som jeres med chauffører, der forstår at udføre deres hverv med en glæde, som smitter af på de rejsende.

Med venlig hilsen Søren Mejer Jensen – privat rejsende