Side

Vi er Danmarks ældste og mest erfarne busselskab. Historien startede i 1920, da Laurits Jørgensen med stort mod og fremsynethed investerede i sin første bus.

Vi synes det er sjovt, at tænkte tilbage, men ligger energien i, at se fremad. Vi har nu Danmarks nyeste vognpark, og er dermed hele tiden forrest i rækken med hensyn til sikkerhed, miljø og ekstraudstyr eksempelvis trådløst internet, DVD, fladskærme og 230 volt stik m.m.

Vi er også et af de største turistbusselskaber og løser derfor alle slags kørselsopgaver. For os er det vigtigt, at alle opgaver - store som små - bliver håndteret professionelt.

I december 2009 blev Danmarks hidtil største buslogistikopgave afviklet. Centrum Turist stod for logistikken og havde sammen med faste samarbejdspartnere 105 busser på opgaven i døgndrift i næsten 3 uger. Centrum Turists unikke busbookingsystem viste sig nærmest uundværligt til opgaven.

Centrum Turists erfaring med håndtering af større opgaver tæller bl.a.:

  • "JYSK" 1.500 gæster t/r fra hoteller m.m. til fest
  • "Spejderne Lejr" i Holstebro 2012 - 35.000 spejder samlet på lejr, hvoraf vi kørte godt 20.000 ud og hjem
  • LEGO-fest - 3.000 gæster hjem fra fest til hele Jylland
  • Danfoss "Rock Under Dugen" 2012 - 3.100 gæster t/r til fest Danfoss "Uforglemmelig Fredag" 2011 – 4.300 gæster i 75 busser på én gang.
  • LEGO-Fest - 2010 – 2.500 gæster
  • TDC Boot Camp 2010 - 750 gæster
  • Blå Sommer 2009 – spejdertræf for 15.000 deltagere
  • KPMG 90 års jubilæum i 2009 – 1.800 gæster
  • Bestseller Mini Skanderborg Festival 2009 – 1.800 gæster
  • o.m.a.

Ovenstående er nogle få eksempler på vores alsidige erfaring i planlægning af specielle arrangementer.

Vi føler et stort ansvar, når vi tager imod dine gæster.
Vores busser er i en klasse for sig, når det gælder kvalitet, sikkerhed og miljø.

Kontakt os med jeres behov! Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe til med at gøre jeres arrangement så vellykket, som muligt.

Vi kan også hjælpe med planlægning og service ud over selve buskørslen, f.eks. guider, skiltning, turforslag og logistik. Derudover hjælper vi gerne med forplejning, evt. med at finde en god restaurant til dine gæster.

Vi vil gerne give vores gæster en følelse af lidt luksus på rejsen. Vi ved, at ro og ekstra betænksomhed gør godt.

Derfor er vores chauffører ikke bare chauffører. De er dine ledsagere og venner på rejsen, og vores busser er dit hjem på turen. På korte såvel som på lange ture.

Du kan også bestille en snack eller lidt at drikke, når du er på tur med os. Vi serverer med et smil.

Gode busoplevelser handler om mennesker og engagement - velkommen ombord!

 

Mission: Vi har en mission om at skabe gode oplevelse for vores kunder, når de vælger os som transportfirma. Vi ønsker at kvaliteten og servicen er i top, sådan vi kan skabe den bedste oplevelse for vores kunder. Vi har et mission om at blive de det bedste busselskab, vi kan blive og vi vil forbedre os hele tiden.

Vision: Vores vision er at forbedre kvaliteten og servicen for vores kunder.